Gips / Fibergips / Beton / Letbeton

Vi spartler:

Nybyggeri
Renoverings opgaver
Typehuse
Kontor bygninger

Sprøjtespartel

Vores spartelfirma, klarer stort set alt!


Dansk
Spartel-Firma


Om Spartling:

Alm gips:
Til armering af gipsplader bruger vi kun papirtape som foreskrives af gipsproducenterne, det sikrer en rigtig høj styrke og gør at man kan male direkte på det, uden at skulle sætte filt / væv op.

Til at montere papirtape bruger vi en auto-taper også kendt som Bazooka.

Til færdig spartling af gips har vi boxe som giver en ensartet flade og ved korrekt indstilling giver det minimalt støv ved slibning.Fermacell:

Fermacell fibergips er et godt alternativ til den almindelige gips, istedet for 2 lag gips kan man nøjes med et. De har dog nogle strengere krav til spartelarbejdet.
Fibergips med spartelkant SKAL armeres med papir + fermacell fugespartel. Hvilket produkt man så vælger at spartle færdigt med er op til en selv. Yderlig skal væggen eller loftet stå til maling eller filt, kan det være en rigtig god ide at enten skrabe-spartle eller fuldspartle. 

Fermacell fibergips med spartelkant har forsinkning hele vejen rundt, så man undgår den kendte "tværsamling" som kan ses ved direkte lys indfald.

Yderlig kan man skrue ting fast i væggen, da fibergips er skruefast, læs mere om farmacell på deres hjemmeside. ( Klik på Farmacell billedet )

Akustik gips:

Bedre kendt som lydgips, der findes mange forskellige typer, med små runde huller, firkantede huller, aflange rektangler osv.
Problemet ved lydgips er at de kræver noget omhyggelighed, der er ikke altid så meget plads til at arbejde på.
Tit og ofte kræver det at man lader spartelværktøjet stå i bilen og tager en håndspartel frem og bruger den tid der kræves.


Fuldspartling:

Ved fuldspartling af flere rum / større opgaver har vi eget anlæg til at påføre spartelmassen på fladerne, det giver en hurtigere arbejdsgang og mere ensartet resultat.
Sprøjteanlægget kører på 380v. ( lille rødt kraftstik ) 
Ved mindre opgaver benytter vi os af rullespartel.

Slibning:

Til at slibe de færdigspartlede flader bruger vi girafsliber + støvsuger, så det er kun ved kant slibning af der kan forekomme "lidt" støv.


( klik på billederne for at gå til producenternes hjemmeside ! )

KONTAKT

Spartelmand.dk ApS
4660 St. Heddinge.

Mobil:
20 74 86 96

Mail:
info@spartelmand.dk


CVR: 31177146
Eller på CVR.dk
Klik Her


Hvis du skal spartle mere end en meter - Så ringer du bare til Lars-Peter ! -- Dit Spartelfirma